AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira içip tükürmek

Kahve falında bira içip tükürmek

Kahve falında bira içip tükürmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, başarısının yükseleceğine, güllük gülistanlık olacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında bira içip tükürmek gördüyseniz:

  • İleride problem yaşamak istemiyorsanız, hayalci bakış açısından kurtulmalı, temelsiz amaçları bir tarafa bırakmalısınız.

Kahve falında bira içip tükürmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bira tükürmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını bira içerken görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında birini bira içerken görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, hayatına bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bira içip kusmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bira içeni görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bira içen adam görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında bira görüp içmemek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir