AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi timsah görmek

Kahve falında mavi timsah görmek

Kahve falında mavi timsah görmek kötü yola sapmayacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, evlatlarından memnun olacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi timsah gördüyseniz:

  • Değişiklikleri dış faktörlere bağlı değil, kendi inisiyatifinizi kullanarak gerçekleştirmelisiniz.

Kahve falında mavi timsah görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, umduğunu bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde timsah görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı timsah görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında timsah yılan görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsah balığı görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında timsah kesmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında nehirde timsah görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir