AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette tesbih görmek

Kahve falında tuvalette tesbih görmek

Kahve falında tuvalette tesbih görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kırılacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, daha bir sevileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette tesbih gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştırmaya veya sizi tartışmalı ortamlara sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında tuvalete tesbih düşürmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette tesbih görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kirmizi tesbih görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında tesbih çektiğini görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında tesbih atmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok tesbihler görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Kahve falında tesbih satın almak fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinde tesbih görmek rahat bir nefes alınacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir