AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok tesbihler görmek

Kahve falında çok tesbihler görmek

Kahve falında çok tesbihler görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında çok tesbihler gördüyseniz:

  • Yenilikleri farkına varma konusunda çevrenizdekilerin yardımını kabul etmelisiniz.

Kahve falında tesbihle salavat çekmek sağlık problemleri yaşamayacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih taneleri görmek sevdiğine kavuşacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değerli tesbih görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tesbih imamesi görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında büyük tesbih görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tesbih asmak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine alamet eder.

Kahve falında oltu taşı tesbih görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden tesbih almak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir