AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde tesbih görmek

Kahve falında ölünün elinde tesbih görmek

Kahve falında ölünün elinde tesbih görmek huzur dolu günler geçireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde tesbih gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında ölünün elinde tesbih görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında birinin elinde tesbih görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde tesbih görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde tesbih görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye tesbih vermek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinden tesbih almak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden tesbih almak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde para görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir