AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih çektiğini görmek

Kahve falında tesbih çektiğini görmek

Kahve falında tesbih çektiğini görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, rahat bir döneme gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tesbih çektiğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz önemli bir ilişkinizle ilgili doğru kararı vermenize yardım edebilir.

Kahve falında tesbih çektiğini görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, başarılarının katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin tesbih çektiğini görmek sorunların son bulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Kahve falında tesbih çeken birini görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yeni başlangıçların yapılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının tesbih çektiğini görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin tesbih çektiğini görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında tesbih çekeni görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih çeken kadın görmek şansın ve bahtın da açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dağılan tesbihi toplamak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir