AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmizi tesbih görmek

Kahve falında kirmizi tesbih görmek

Kahve falında kirmizi tesbih görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, saadete ereceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kirmizi tesbih gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Kahve falında kirmizi tesbih görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana tesbih verdiğini görmek idealist kimse olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih tanelerini görmek eşlerinin kapanacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesbih kırmak işlerin sarpa saracağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tesbih verdiğini görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında iri tesbih görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, maddi zararını karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oltu tesbih görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış tesbih görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir