AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbih satın almak

Kahve falında tesbih satın almak

Kahve falında tesbih satın almak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kazancının hiç azalmayacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih satın almak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında tesbih satın almak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbihle salavat çekmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı tesbih görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine tesbih vermek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih düşürmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oltu tesbih görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tesbih dükkanı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, solan yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında tesbih hediye etmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir