AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya su vermek

Kahve falında babaya su vermek

Kahve falında babaya su vermek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işarettir.

Kahve falında babaya su vermek gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında ölmüş babaya su vermek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babaya su vermek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babadan su almak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın elinden su içmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölen babaya su vermek daha geniş bir rızık elde edeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasına su içirmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babasına su vermek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında babaya su vermek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir