AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü babaya su vermek

Kahve falında ölü babaya su vermek

Kahve falında ölü babaya su vermek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, yanlış anlaşılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü babaya su vermek gördüyseniz:

  • Keyifle olayları başlatabilirsiniz.

Kahve falında ölü babaya su vermek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü babanın elini öpmek karalar bağlayacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında babasının ölüp tekrar dirildiğini görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işarettir.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın ölüp tekrar dirildiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işarettir.

Kahve falında ölü anne ve babayı görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü babayı canlı görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir