AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasına su vermek

Kahve falında ölmüş babasına su vermek

Kahve falında ölmüş babasına su vermek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasına su vermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Kahve falında ölmüş babasına su vermek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına su içirmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babaya su vermek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında babasına su vermek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babadan su almak işlerin devam edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında babaya su vermek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü babaya su vermek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölen babaya su vermek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir