AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babadan su almak

Kahve falında ölmüş babadan su almak

Kahve falında ölmüş babadan su almak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babadan su almak gördüyseniz:

  • Sunulan teklifler, planlar veya düzenlemeler hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında babaya su vermek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına su vermek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya su vermek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasına su içirmek dostlardan zarar görüleceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasına su vermek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, mallarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen babaya su vermek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Kahve falında babanın elinden su içmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü babaya su vermek malının ve kazancının tam olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir