AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babaya su vermek

Kahve falında ölmüş babaya su vermek

Kahve falında ölmüş babaya su vermek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya su vermek gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi arttırmak, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz.

Kahve falında ölmüş babaya su vermek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına su içirmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasına su vermek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü babaya su vermek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan su almak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ölen babaya su vermek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasına su vermek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında babaya su vermek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir