AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletin aktığını görmek

Kahve falında tuvaletin aktığını görmek

Kahve falında tuvaletin aktığını görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, küfürlü söze, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletin aktığını gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde, evinizde veya ikili ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir veya duygusal tepkiler artabilir.

Kahve falında tuvaletin aktığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette su aktığını görmek kazancın artmasına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında duvardan su aktığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak tabir olunur.

Kahve falında ak sakal görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hiç aklında olmayan birini görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çok su aktığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluktan sıcak su aktığını görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir