AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden su aktığını görmek

Kahve falında evden su aktığını görmek

Kahve falında evden su aktığını görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, yüksek bir makamı olacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evden su aktığını gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Kahve falında evden su aktığını görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında eve su aktığını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, her konuda gelişme gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu su aktığını görmek kolaylığa kavuşacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında havuza su aktığını görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında berrak su aktığını görmek toparlanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun aktığını görmek mutlulukların yarım kalacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmede su aktığını görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir