AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sitem etmek

Kahve falında birine sitem etmek

Kahve falında birine sitem etmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine sitem etmek gördüyseniz:

  • İşinizde size olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında sitem görmek huzur içinde yatacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında babaya sitem etmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına sitem etmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine sitem etmek büyük borçlar alınacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye sitem etmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğine sitem etmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye sitem etmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birine sitem etmek kendi işinin sahibi olacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir