AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye sitem etmek

Kahve falında sevgiliye sitem etmek

Kahve falında sevgiliye sitem etmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye sitem etmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye sitem etmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, zor bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye sitem etmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine sitem etmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine sitem etmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, gün yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sitem duymak manevi olarak ferahlayacağınıza, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sitem etmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Kahve falında babaya sitem etmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güzel huylarını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda sitem etmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir