AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette izlenmek

Kahve falında tuvalette izlenmek

Kahve falında tuvalette izlenmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette izlenmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında tuvalette izlenmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda iz görmek bazı kaynakların tükeneceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak izi vermek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalettir.

Kahve falında uzaktan izlendiğini görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine yorulur.

Kahve falında sırtında iz görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine inanılır.

Kahve falında sırtında yara izi görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sorunların çabucak halledileceğine alamet eder.

Kahve falında kedi patisi izi görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir