AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda iz görmek

Kahve falında kolunda iz görmek

Kahve falında kolunda iz görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda iz gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin yeniden yapılandırılması gerekiyor.

Kahve falında kolunda iz görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına işarettir.

Kahve falında kolda iz görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kolda yara izi görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat izi görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerden izne gelmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işarettir.

Kahve falında banyoda izlenmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında köpek izi görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmak izi vermek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yeni şeyler deneneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir