AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak izi vermek

Kahve falında parmak izi vermek

Kahve falında parmak izi vermek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak izi vermek gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında parmak izi vermek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, aşkının da kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında parmak izi görmek verilen emeklerin heba olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlek izi görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında izne çıkmak sürekli bağırıp çağıracağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fare ayak izi görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karda ayak izleri görmek anne baba ile ters düşüleceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ameliyat izi görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir