AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi patisi izi görmek

Kahve falında kedi patisi izi görmek

Kahve falında kedi patisi izi görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, kötü günleri geride bırakacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında kedi patisi izi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Kahve falında kedi patisi izi görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi patisi görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı patisi görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin patisini tutmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek patisi görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ayak izi görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında yüzük izi görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde ayak izi görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, zorluklarını aşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir