AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette çay içmek

Kahve falında tuvalette çay içmek

Kahve falında tuvalette çay içmek kaybetmeyi göze alamayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette çay içmek gördüyseniz:

  • Her istediğinizi yapma konusunda ciddi bir istek hissedebilirsiniz.

Kahve falında tuvalette çay içmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuda çay içmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında çay içmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına yorulur.

Kahve falında nane çayı içmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında şekersiz çay içmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta çay içmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden çay içmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir