AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay içmek

Kahve falında çay içmek

Kahve falında çay içmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, karlı işler alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çay içmek gördüyseniz:

  • Belli konuların büyümemesi için daha sakin kalmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında şekersiz çay içmek başarılarını arttıracağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanla çay içmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, başarılarının tadına varacağına yorulur.

Kahve falında oruç iken çay içmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kalabalıkta çay içmek hayatının yolunda gideceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı çay içmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyve çayı içmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında polisle çay içmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir