AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane çayı içmek

Kahve falında nane çayı içmek

Kahve falında nane çayı içmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nane çayı içmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren anlaşmalar esnasında dikkatli olmalı, detayları atlamamalısınız.

Kahve falında nane çayı içmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine tabir olunur.

Kahve falında nane içmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında naneli çorba içmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında nane limon içmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında naneli sigara içmek dertleşerek moral bulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane likörü içmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında taze nane görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında nane vermek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir