AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta çay içmek

Kahve falında kalabalıkta çay içmek

Kahve falında kalabalıkta çay içmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta çay içmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında kalabalıkta çay içmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalığa çay dağıtmak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işarettir.

Kahve falında kalabalığa çay vermek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına rivayet eder.

Kahve falında çay bardağında çay içmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle çay içmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ballı çay içmek rakiplerin üzüleceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle çay içmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir