AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuda çay içmek

Kahve falında komşuda çay içmek

Kahve falında komşuda çay içmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, üzgün ve hasta olacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, mutlu bir evliliğe, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında komşuda çay içmek gördüyseniz:

  • Epeydir üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmakta.Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kahve falında komşuda çay içmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşularla çay içmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafede çay içmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok şekerli çay içmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çay içmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işaret eder.

Kahve falında limonlu çay içmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında çay kahve içmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bitki çayı içmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir