AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden çay içmek

Kahve falında ölüden çay içmek

Kahve falında ölüden çay içmek ona mutluluk getireceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya rivayet eder.

Kahve falında ölüden çay içmek gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölüden çay içmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle çay içmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide çay içmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında kıtlama çay içmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çay bardağında çay içmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bardağından çay içmek hayallerinin suya düşeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında bulanık çay içmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle çay içmek insanlardan bir süre uzak duracağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir