AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısı olmayan tuvalet görmek

Kahve falında kapısı olmayan tuvalet görmek

Kahve falında kapısı olmayan tuvalet görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, rahatsızlık vereceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, elde edilen nasibin artacağına alamet eder.

Kahve falında kapısı olmayan tuvalet gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini istiyorsanız, kontrolü ele almanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında tuvaletin kapısının olmadığını görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet kapısı açmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kapısı olmayan tuvalet görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına alamet eder.

Kahve falında kapısız tuvalete girmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında kapısı açık tuvalet görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapısız tuvalet görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir