AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet kapısını kilitlemek

Kahve falında tuvalet kapısını kilitlemek

Kahve falında tuvalet kapısını kilitlemek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, belalı insanlara denk geleceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırları belirlemek kendi işinize odaklanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında tuvalet kapısını kilitlemek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek işiyle nam salacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında korkup kapı kilitlemek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı kilitlemek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı kilitlediğini görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, fakirlikten kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir