Kahve falında tuvaleti kazmak

Kahve falında tuvaleti kazmak yetkili bir göreve atanacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında tuvaleti kazmak gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Kahve falında tuvalet kazmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet kuyusu kazmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvaleti kazmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında evin temelini kazmak herkesin takdirini toplayacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç dikmek için toprak kazmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında küçük çukur kazmak eskisinden de iyi olacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kendi kabrini kazmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir