AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete batmak

Kahve falında tuvalete batmak

Kahve falında tuvalete batmak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, nasiplerini alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, ün sahibi olacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete batmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında tuvalete batmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun dibine batmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında parmağa diken batmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında zifte batmak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sandalla batmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiyle batmak böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, özgüveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurda batmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında göle batmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir