AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalla batmak

Kahve falında sandalla batmak

Kahve falında sandalla batmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına delalettir.

Kahve falında sandalla batmak gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında sandalla batmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde sandalla gezmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, makamından olacağına işarettir.

Kahve falında sandalla dolaşmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini sandalda görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, kafasının rahat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde sandala binmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandal kürek çekmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına işarettir.

Kahve falında nehirde sandal görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, gönül kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sandal görmek adını aklamayı başaracağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir