AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet kuyruğu görmek

Kahve falında tuvalet kuyruğu görmek

Kahve falında tuvalet kuyruğu görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet kuyruğu gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Kahve falında tuvalet kuyruğu görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında akrep kuyruğu koparmak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet eder.

Kahve falında insanda kuyruk görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, eğitimlerinin iyi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir