AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet kokusu görmek

Kahve falında tuvalet kokusu görmek

Kahve falında tuvalet kokusu görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, zahmete düşeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalet kokusu gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında tuvalet kokusu görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet kokusu duymak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yakın çevresine fikir danışacağına inanılır.

Kahve falında leş kokusu duymak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş et kokusu duymak hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel koku koklamak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kokusunu içine çekmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kokulu çiçek görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusu almak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir