AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün tabakası görmek

Kahve falında tütün tabakası görmek

Kahve falında tütün tabakası görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında tütün tabakası gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Kahve falında tütün tabakası görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara tabakası görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ozon tabakasının delindiğini görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tütün topladığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün sigara içmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Kahve falında tarlada tütün dikmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yaş tütün görmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tütün tarlası görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir