AnaSayfa / Genel / Kahve falında tutulmuş balık görmek

Kahve falında tutulmuş balık görmek

Kahve falında tutulmuş balık görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tutulmuş balık gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bazı tatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında balık tutup bırakmak rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tutulan balığı kaçırmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında balık tutup kaçırmak yalnız kalınacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık tutup kesmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tutulmuş balık görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elele tutuşup koşmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir