AnaSayfa / Genel / Kahve falında tutulan balığı kaçırmak

Kahve falında tutulan balığı kaçırmak

Kahve falında tutulan balığı kaçırmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, iş güç sahibi olacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tutulan balığı kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmeniz veya mevcut durumunuzu yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında tutulan balığı kaçırmak falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında balık tutup kaçırmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık tutup bırakmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, büyük bir gelir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık tutup kesmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, üzüleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tutulmuş balık görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinden tutup gitmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir