AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine, lüks şekilde yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulur.

Kahve falında birinin elini tutup yürümek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek çok mutlu günler geçireceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında el ele tutuşup yürümek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle el ele tutuştuğunu görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının el ele tutuştuğunu görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Kahve falında el ele tutuştuğunu görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuştuğunu görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir