AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutup kaçırmak

Kahve falında balık tutup kaçırmak

Kahve falında balık tutup kaçırmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kişinin iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında balık tutup kaçırmak gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Kahve falında balık tutup kaçırmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tutulan balığı kaçırmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tutulmuş balık görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına rivayet eder.

Kahve falında balık tutup bırakmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık tutup kesmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ipe tutunup sallanmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında tutulma görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir