AnaSayfa / Genel / Kahve falında elele tutuşup koşmak

Kahve falında elele tutuşup koşmak

Kahve falında elele tutuşup koşmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elele tutuşup koşmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmanız durumunda, sağlık, para veya belli organizasyonları içeren konularda ön plana çıkabilir, istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında elele tutuşup koşmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, büyük zorluklar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle elele tutuştuğunu görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında iki kişinin elele tutuştuğunu görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle elele tutuştuğunu görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle elele koşmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, onu hayallerine kavuşturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir