AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık tutup kesmek

Kahve falında balık tutup kesmek

Kahve falında balık tutup kesmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık tutup kesmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında balık tutup kesmek rahat rahat yaşayacağına, kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tutulan balığı kaçırmak özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına inanılır.

Kahve falında tutulmuş balık görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, sorunlarının da çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık tutup bırakmak kötü olayların meydana geleceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık tutup geri bırakmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında balık tutup kaçırmak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, önünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle elele tutuştuğunu görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay tutulması izlemek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, aile hayatının bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir