AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dudağına ruj görmek

Kahve falında kendi dudağına ruj görmek

Kahve falında kendi dudağına ruj görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Kahve falında kendi dudağına ruj gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dudakta kırmızı ruj görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulur.

Kahve falında kendi dudağına ruj görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudağına ruj sürmek her şeyin sarpa saracağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalettir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek takdir toplayacak işler yapacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında dudağında ruj görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında dudakta ruj görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir