AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe ruj sürmek

Kahve falında pembe ruj sürmek

Kahve falında pembe ruj sürmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, esenliği bulacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalettir.

Kahve falında pembe ruj sürmek gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe ruj sürmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe ruj sürdüğünü görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, elinin bolluk göreceğine işaret eder.

Kahve falında parlak ruj sürmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi ruj sürmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ruj sürmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mavi ruj sürmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında dudağına ruj sürmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir