AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda papatya görmek

Kahve falında mezarda papatya görmek

Kahve falında mezarda papatya görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda papatya gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında mezarda papatya görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta papatya görmek uzaktan haberler işiteceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz papatya görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında papatya ekmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sıkıntılarını aşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz papatya toplamak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin papatya verdiğini görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buket papatya görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papatya tarlası görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir