AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kertenkele görmek

Kahve falında evde kertenkele görmek

Kahve falında evde kertenkele görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde kertenkele gördüyseniz:

  • Düşünmeden veya sert konuşmak tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında ev kertenkelesi görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde kertenkele görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında evde büyük kertenkele görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında kertenkele görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında zıplayan kertenkele görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kertenkele görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi kertenkele görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir