AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının zayıfladığını görmek

Kahve falında babasının zayıfladığını görmek

Kahve falında babasının zayıfladığını görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına alamet eder.

Kahve falında babasının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Kahve falında babanın zayıfladığını görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının zayıfladığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıfladığı görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin zayıfladığını görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin zayıfladığını görmek kazancın günden güne daha da artacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının zayıfladığını görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında zayıflamak güzelleşmek ayağa kalkacağına, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir