AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın zayıfladığını görmek

Kahve falında babanın zayıfladığını görmek

Kahve falında babanın zayıfladığını görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, nahoş sözler işiteceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulur.

Kahve falında babanın zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında babanın zayıfladığını görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının zayıfladığını görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığının zayıfladığını görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, darda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün zayıfladığını görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, zor ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında annesinin zayıfladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun zayıfladığını görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek mevki edineceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir