AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu eldiven görmek

Kahve falında turuncu eldiven görmek

Kahve falında turuncu eldiven görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu eldiven gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında turuncu eldiven görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın eldiven görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında bere ve eldiven görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz eldiven takmak fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine eldiven vermek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mor eldiven görmek insanlardan uzaklaşılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik eldiveni görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında doktor eldiveni görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir