AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli boncuk görmek

Kahve falında renkli boncuk görmek

Kahve falında renkli boncuk görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, önemli yerlere geleceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, dönülmez yollara gireceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli boncuk gördüyseniz:

  • Daha bir bağımsız yapıdasınız.

Kahve falında pembe renk boncuk görmek doğru yatırımlar yapacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında renkli boncuk dizmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında renkli boncuk görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli boncuklar toplamak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işaret eder.

Kahve falında renkli boncuk toplamak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz boncuk toplamak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk bilezik görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, malların artacağına rivayet eder.

Kahve falında ipe dizili boncuk görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir