AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek beşiği görmek

Kahve falında bebek beşiği görmek

Kahve falında bebek beşiği görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elindeki imkanların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek beşiği gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler olabilir.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş bebek beşiği görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek beşiği hazırlamak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek beşiği bakmak umutlarını yitireceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, sorunlarını çözebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği beşikte sallamak onları rahat ettireceğine, büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek beşiği görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ikiz bebek beşiği görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir